Kortversjon

Se utenlandske TV serier måneder eller år før de kommer til Norge

Se utenlandske TV serier før de sendes i Norge helt lovlig. Mange TV serier har premiere i utlandet både måneder og år før de kommer til Norge.

Ikke lae deg stoppe av Norske TV stasjoner som venter og venter før de sender dine favoritt serier. Med IPVanish kan du benytte deg av det samme tilbudet av nett TV som om du var i USA, England, India eller hvor som helst ellers. Du har tilgang til mer enn 400 TV kanaler.

Se utenlandske TV serier. Med IPVanish kan du benytte deg av samme nett tv tilbudet som amerikanerne har og se serier måneder og år før de kommer til Norge.

Med IPVanish kan du benytte deg av samme nett tv tilbudet som amerikanerne har og se serier måneder og år før de kommer til Norge.

 

Kun 2.000 av mer enn 14.000 filmer

Norske Netflix har kun omlag 2.000 i sitt filmbibliotek. Totalt er Netflix biblioteket på mer enn 14.000 filmer. Med programmer som omgår geoblokkering har du full tilgang til alle 14.000 filmene. Netflix fungerer best med VPN tjenester slik som HMA. I Norge bruker mer enn hver tredje husholdning Netflix til å se utenlandske TV serier.

 

 

  Se på HMA

 

Se utenlandske TV serier når det passer for deg

Du får se utenlandske TV serier som Amazon Prime, Hulu, BBC iPlayer, store mengder kanaler med sport og HBO Now.

  30 dager gratis Amazon Prime UK

 

  The Grand Tour med gutta fra TopGear

Filed Under: Geoblokkering, Utenlandsk TV