Kortversjon

Hvordan se Sumo i utlandet

Kortversjon: Hvordan se Norsk TV i utlandet

For å se Norsk TV i utlandet trenger du et abonnement på tjenesten IPVanish.

Bestillingskjema med 20% rabatt finner du her

 

Hvordan se Sumo i utlandet uten begrensninger og sperrer. Norsk nett TV er blitt meget bra.  Dessverre er det lagt inn alt for mange sperrer og begrensninger for oss som sitter i utlandet.

Hvordan se Sumo og NRK over hele jorden. Selv om de ikke har rettigheter til å vise direktesendinger utenfor Norge. Med noen enkle grep kan du likevel se disse programmene.

Sumo og NRK har ikke rettigheter til å vise direktesendinger utenfor Norge. Med noen enkle grep kan du likevel se disse programmene.

Direkte sendt TV er uaktuelt og programmer produsert i utlandet er sperret for alle som ikke sitter i Norge.  Dette gjør at tilbudet for oss som er i utlandet blir svært begrenset. Problemet går under navnet geobokkeringer. Det er TV selskapenes måte å kontrollere om du sitter innenfor eller utenfor landets grenser. Alle som har utenlands IP addresse nektes tilgang til det meste av det gode innholdet. Dette er ille. Derfor får du her oppskriften på hvordan du enkelt får tilgang til samme nett TV tilbudet som alle de som bor i Norge.

Hvordan se Sumo, NRK og TVNorge i utlandet

Det vi må gjøre er å endre den IP adressen som nettsidene tror vi har. Det kan høres komplisert ut, men er faktisk uhyre enkelt.

Dette kan gjøres på mange måter. Etter mange år i utlendighet er min erfaring at IPVanish er løsningen som er enklest å bruke og gir minst trøbbel. Det er flere grunner til dette. En grunn er at IPVanish har et meget godt program for alle vanlige enheter som du ser på TV med. Det være seg Windows, MAC, mobil og nettbrett. Videre er tjenesten svært rask og svært stabil. Først og fremst er  IPVanish enkel å bruke enten du velger nettbrett, mobil eller PC.

Slik ser du NRK og annen norsk TV fra utlandet.

Du lurer sikkert på hvordan se Sumo, NRK, TVNorge og andre kanaler fra Spania, Thailand, Sverige eller andre steder i utlandet. Så enkelt er det:

  • Gå inn på IPVanish og opprett et abonnement. Når kontoen er opprettet laster du ned et program du får av IPVanish. Det er et lite program som du kan ha kjørende i bakgrunnen når du trenger en addresse i Norge.
  • Start nettleseren og se på Norske TV kanaler som om du var i Norge.
  • Så enkelt er det.

Filed Under: Geoblokkering