Saken har annonselenker som gir TBT.no AS inntekter uten at det blir dyrere for deg.

Geoblokkering

Hvordan se Sumo i utlandet

Sumo og NRK har ikke rettigheter til å vise direktesendinger utenfor Norge. Med noen enkle grep kan du likevel se alt av programmer som sendes.

Innholdsfortegnelse

Kortversjon: Hvordan se Norsk TV i utlandet

For å se Norsk TV i utlandet trenger du et abonnement på tjenesten IPVanish.

Bestillingskjema med 20% rabatt finner du her

 

Hvordan se Sumo i utlandet uten begrensninger og sperrer. Norsk nett TV er blitt meget bra.  Dessverre er det lagt inn alt for mange sperrer og begrensninger for oss som sitter i utlandet.

Sumo og NRK har ikke rettigheter til å vise direktesendinger utenfor Norge. Med noen enkle grep kan du likevel se disse programmene.

Direkte sendt TV er uaktuelt og programmer produsert i utlandet er sperret for alle som ikke sitter i Norge.  Dette gjør at tilbudet for oss som er i utlandet blir svært begrenset. Problemet går under navnet geobokkeringer. Det er TV selskapenes måte å kontrollere om du sitter innenfor eller utenfor landets grenser. Alle som har utenlands IP addresse nektes tilgang til det meste av det gode innholdet. Dette er ille. Derfor får du her oppskriften på hvordan du enkelt får tilgang til samme nett TV tilbudet som alle de som bor i Norge.

Hvordan se Sumo, NRK og TVNorge i utlandet

Det vi må gjøre er å endre den IP adressen som nettsidene tror vi har. Det kan høres komplisert ut, men er faktisk uhyre enkelt.

Dette kan gjøres på mange måter. Etter mange år i utlendighet er min erfaring at IPVanish er løsningen som er enklest å bruke og gir minst trøbbel. Det er flere grunner til dette. En grunn er at IPVanish har et meget godt program for alle vanlige enheter som du ser på TV med. Det være seg Windows, MAC, mobil og nettbrett. Videre er tjenesten svært rask og svært stabil. Først og fremst er  IPVanish enkel å bruke enten du velger nettbrett, mobil eller PC.

Slik ser du NRK og annen norsk TV fra utlandet.

Du lurer sikkert på hvordan se Sumo, NRK, TVNorge og andre kanaler fra Spania, Thailand, Sverige eller andre steder i utlandet. Så enkelt er det:

  • Gå inn på IPVanish og opprett et abonnement. Når kontoen er opprettet laster du ned et program du får av IPVanish. Det er et lite program som du kan ha kjørende i bakgrunnen når du trenger en addresse i Norge.
  • Start nettleseren og se på Norske TV kanaler som om du var i Norge.
  • Så enkelt er det.

Nylige innlegg

FAQ – Ofte Stilte Spørsmål om å se Norsk TV fra utlandet

FAQ: Kan jeg kan bruke et VPN abonnement på flere PC, mobil, nettbrett, apple TV? Les mer

VPN router er enkleste måte å se NRK i utlandet

VPN router er det beste verktøyet for å få se Norsk TV i utlandet sammen med et abonnement på VPN. Router leverandøren kan fjernstyre routeren og slik konfigurere, feilrette og eller hjelpe deg med å se Norsk TV i utlandet. Les mer

Se Norsk TV i utlandet med Google Chromecast som om du var hjemme

Google ChromeCast er en prisgunstig mediaplayer som kobles til en hvilken som helst TV. Chromecast fungerer som en mottager for å se Norsk TV mens du er i utlandet. Når du er i utlandet kobles ChromeCast til en IP adresse i Norge. Koble til en Norsk IP-address gjør du gjennom å opprette en abonnement på en VPN tjeneste. VPN abonnementet gir deg tilgang til en server i Norge. Serveren i Norge gir den en Norsk IP adresse. Med Norsk IP-adresse kan ingen stenge deg ute fra å se Norsk TV. Les mer

TV2 Sumo og NRK utlandet Apple TV

Apple har en liten svart boks som fungerer som en TV mottager. Vil du se NRK utlandet Apple TV er denne helt perfekt. Lett å reise med. Mindre enn 10 cm i kvadrat, veier noen få hundre gram og bare få centimeter tykk. Fungerer like bra på hotellrommet som i leiligheten og feriehuset. Les mer

Hvordan se Norsk TV fra utlandet. Se NRK, TV2, TVNorge som om du er i Norge

Med enkle grep får du samme TV tilbud som hjemme uansett hvor du er i verden du befinner deg. Enten du vil sette på barneTV før leggetid, få med deg fotball eller annen sport. Følg med på favoritt seriene som om du var hjemme. Få alle tipsene om hvordan se Norsk TV utlandet NRK, TV2, TVNorge og alle andre kanaler. Les mer