Saken har annonselenker som gir TBT.no AS inntekter uten at det blir dyrere for deg.

Router

VPN router er enkleste måte å se NRK i utlandet

VPN router er det beste verktøyet for å få se Norsk TV i utlandet sammen med et abonnement på VPN. Router leverandøren kan fjernstyre routeren og slik konfigurere, feilrette og eller hjelpe deg med å se Norsk TV i utlandet.

Velger du Google Chrome, Apple TV eller en annen mediaspiller som ikke har støtte for VPN-app. Da er en VPN router løsningen. En spesialisert VPN router har mange fordeler framfor å bruke en VPN app eller et VPN program som installeres på din PC, mobil eller nettbrett.

Spar tid, arbeid og ergelse med VPN router for å se TV i utlandet

Med en router bruker du mobil, nettbrett og PC som om du var hjemme i Norge. VPN er nemlig innebygget i routeren. Er dere mange brukere av nettet har router løsningen spesielt mange fortrinn. Det er mye enklere og raskere å konfigurere og vedlikeholde en router enn kanskje fem eller ti enheter. Kjøper du en spesialisert VPN router er fjernstyrt brukerstøtte over Internett tiljgjenger. Da sparer du deg for mye av avrbeidet med konfigurasjon, vedlikehold og drifting. Skulle noe bli feil har du et firma som hjelper deg. Leverandøren retter feilen gjennom å fjernstyre routeren over Internett.

En dedikert VPN router er ofte det beste verktøye for å se TV i utlandet

Med en VPN router TV utlandet får du mange frynsegoder som sparer deg for tid, arbeid og fjerner behovet for å sette deg inn i nye systemer. Om du velger en dedikert VPN router får du med brukerstøtte og tre måneder abonnemenet på VPN inkludert sammen med routeren. Det viktigste fortrinnet er at leverandøren fjernstyrer din router over nettet og konfigurerer den ferdig for deg. Videre gir leverandøren deg hjelp med oppgradering når det kommer ny router software og feilretter eventuelle problemer som måtte oppstå under veis. En dedikert VPN router koster noen kroner ekstra, men gir deg så mye mer. Her er noen av fortrinnene med en dedikert router:

  • All Internett trafikk er kryptert frem til Norge. I noen land kan det være gunstig.
  • Din IP adresse kan ikke spores. Det sikrer deg anonymitet.
  • Det ser ut som om du befinner deg i Norge når du besøker tjenester og nettsteder.
  • Alle enheter som smart TV, Apple TV, ChromeCast, mobil, nettbrett og PC fungerer som om de var i Norge. Ikke noe software som må installeres på enhetene. Ikke noen konfigurasjon som må utføres på enhetene.
  • Du kan abonnere på brukerstøtte. Når noe går galt logger en tekniker seg på din VPN router og retter feilen. Mindre arbeid for deg. Mindre å sette seg inn i.
  • Du bestiller en ferdig konfigurert VPN router. Eventuelt også sammen med en ferdig konfigurert Apple TV eller Google Chromecast. Bare å plugge i kontakten så fungerer Norsk TV.

DD-WRT gjør det enkelt å se Norsk TV i utlandet

Routere med operativsystemet DD-WRT er spesielt tilpasset VPN. Det betyr at du enklere kan se Norsk TV i utlandet. DD-WRT routere er kraftigere og raskere enn tilsvarende routere med annen software. Dessuten er DD-WRT routere mer brukervennlig når skal koble opp VPN. Routere er utrustet med et operativsystem akkurat som PC bruker Windows, Mac OS eller Linux. Slik mobiler og nettbrett bruker operativsystemer som Android eller IOS. De fleste routerleverandørene har fokus på brukervennlighet. Dette går på bekostning av ytelse. Manglende ytelse på routeren gjør det vanskelig å se Norsk TV i utlandet.

Kjøp en ny eller oppgrader din router slik at du kan se Norsk TV utlandet DD-WRT router

DD-WRT er et router operativsystem fokusert på ytelse og sikkerhet. Med DD-WRT router kan du langt letter koble deg til VPN servere i Norge. Nettopp derfor er DD-WRT svært populært. Flere router produsenter leverer DD-WRT fabrikk installert. Operativsystemet DD-WRT erstatter det opprinnelige operativsystemet på din router. Du kan velge å kjøpe en ny router med DD-WRT fabrikk installert eller oppgradere din eksisterende router til å benytte DD-WRT. I begge tilfeller blir det mye enklere å se Norsk TV i utlandet når du bruker DD-WRT. Grunnen til dette er at DD-WRT er optimaliserert for bruk med VPN abonnement.

  • VPN router er det beste verktøyet for å få se Norsk TV i utlandet…

Nylige innlegg

Stikkords: FAQ

FAQ – Ofte Stilte Spørsmål om å se Norsk TV fra utlandet

FAQ: Kan jeg kan bruke et VPN abonnement på flere PC, mobil, nettbrett, apple…

Stikkords: Chromecast

Se Norsk TV i utlandet med Google Chromecast som om du var hjemme

Google ChromeCast er en prisgunstig mediaplayer som kobles til en hvilken som helst TV. Chromecast…

Stikkords: Apple TV

TV2 Sumo og NRK utlandet Apple TV

Apple har en liten svart boks som fungerer som en TV mottager. Vil du…

Hvordan se Norsk TV fra utlandet. Se NRK, TV2, TVNorge som om du er i Norge

Med enkle grep får du samme TV tilbud som hjemme uansett hvor du er…