Saken har annonselenker som gir TBT.no AS inntekter uten at det blir dyrere for deg.

Geoblokkering

Hvordan se Norsk TV fra utlandet. Se NRK, TV2, TVNorge som om du er i Norge

Med enkle grep får du samme TV tilbud som hjemme uansett hvor du er i verden du befinner deg. Enten du vil sette på barneTV før leggetid, få med deg fotball eller annen sport. Følg med på favoritt seriene som om du var hjemme. Få alle tipsene om hvordan se Norsk TV utlandet NRK, TV2, TVNorge og alle andre kanaler.

Innholdsfortegnelse

Kortversjon: Hvordan se Norsk TV i utlandet

For å se Norsk TV i utlandet trenger du et abonnement på tjenesten VPN.

Med enkle grep får du samme TV tilbud som hjemme uansett hvor du er i verden du befinner deg. Enten du vil sette på barneTV før leggetid, få med deg fotball eller annen sport. Følg med på favoritt seriene som om du var hjemme. Få alle tipsene om hvordan se Norsk TV utlandet NRK, TV2, TVNorge og alle andre kanaler.

B.
Installer gratis programmet du får av VPN leverandøren.

C.
Bruk programmet du får av VPN leverandørentil å koble deg til en VPN server i Norge. Slik får du Norsk IP addresse.

D.
Gå til NRK.no eller TV2 Sumo på din Windows eller MAC. Har du nettbrett eller mobil bruker du NRK appen eller TV2 Sumo appen. Du kan nå se NRK og TV2 som om du var i Norge. Tilsvarende fremgangsmåte for alle andre TV tjenester i Norge.

E.
Noe som ikke virker slik du ønsker? VPN leverandøren har en fantastisk dyktig stab med brukerstøtte teknikere. Du får hjelp i løpet av få timer. Hjelpen er selvfølgelig gratis.

Norsk tv utlandet NRK, TV2, TVNorge

Et abonnement på VPN tjenester gir deg Norsk tv utlandet NRK, TV2, TVNorge med samme innholdet som om du var i Norge. Det er enkelt å få tilgang til norsk TV i utlandet. Denne fremgangsmåten gir deg tilgang til  TVNorge, Max, Vox, Viasat, HBO Nordic, Netflix og Viaplay for å nevne noen av de omlag 400 kanalene du kan se på med bruk av VPN .

Enkel fremgangsmåte for å se Norsk tv utlandet NRK, TV2, TVNorge

  • Gå til VPN leverandørens hjemmeside og kjøp et abonnement
  • Installer leverandørens programvare
  • Koble deg til en server i Norge
  • Se på TV som om du var i Norge.

Fremgangsmåten er den samme enten du bruker Windows, Mac, iPhone, iPad, nettbrett eller mobil.

Se kanaler i USA og England som en bonus

I tillegg til å se alle Norske TV sendinger kan du også se andre lands sendinger som ellers er sperret for Norge. Koble deg til en basestasjon i USA og se amerikansk Netflix. Da får du tilgang til et filmutvalg som er omlag tre ganger større enn den Norske Netflix versjonen. Du kan også se kanaler er som ellers kun er tilgjengelig for amerikanere som oppholder seg i USA slik som NBC, Hulu og mange fler.
Prøv å koble deg til en VPN server i England slik at du får Engelsk IP adresse. Nå kan du se BBC, ITV og alle andre Britiske TV kanaler.

Få bildet opp i stort på TV

Du er ikke begrenset til å se fjernsyn på laptop, telefon og nettbrett. Du kan lett flytte bildet over på den store TV ruten. Koble en HDMI kabel mellom TV og enheten. På nyere PC trenger du kun en HDMI kabel. På eldre maskiner, mobil og nettbrett trenger du en adapter eller overgang.

Bruk VPN når du laster ned apper til nettbrett og mobil

For å se NRK, TV2 og andre kanaler i utlandet trenger du appen til NRK og TV2 installert på din mobil og nettbrett. Disse appene kan være sperret slik at ikke får tilgang. Slik kan du gå rundt denne sperringen.

  • Kontroller at du er koblet til den Norske app butikken i Google Play eller iTunes. Eventuelt logg ut av den gjeldende app butikken. Logg deretter inn i den Norske app butikken til henholdsvis Apple eller Google.
  • Start VPN programmet og koble deg til en server i Norge slik at du har en Norsk IP-adresse.
  • Du kan nå finne og installere apper slik som NRK og TV2.

Nylige innlegg

FAQ – Ofte Stilte Spørsmål om å se Norsk TV fra utlandet

FAQ: Kan jeg kan bruke et VPN abonnement på flere PC, mobil, nettbrett, apple TV? Les mer

VPN router er enkleste måte å se NRK i utlandet

VPN router er det beste verktøyet for å få se Norsk TV i utlandet sammen med et abonnement på VPN. Router leverandøren kan fjernstyre routeren og slik konfigurere, feilrette og eller hjelpe deg med å se Norsk TV i utlandet. Les mer

Se Norsk TV i utlandet med Google Chromecast som om du var hjemme

Google ChromeCast er en prisgunstig mediaplayer som kobles til en hvilken som helst TV. Chromecast fungerer som en mottager for å se Norsk TV mens du er i utlandet. Når du er i utlandet kobles ChromeCast til en IP adresse i Norge. Koble til en Norsk IP-address gjør du gjennom å opprette en abonnement på en VPN tjeneste. VPN abonnementet gir deg tilgang til en server i Norge. Serveren i Norge gir den en Norsk IP adresse. Med Norsk IP-adresse kan ingen stenge deg ute fra å se Norsk TV. Les mer

TV2 Sumo og NRK utlandet Apple TV

Apple har en liten svart boks som fungerer som en TV mottager. Vil du se NRK utlandet Apple TV er denne helt perfekt. Lett å reise med. Mindre enn 10 cm i kvadrat, veier noen få hundre gram og bare få centimeter tykk. Fungerer like bra på hotellrommet som i leiligheten og feriehuset. Les mer

Strømme utenlandsk TV, film, Netflix, HBO og video fra Norge

Strømme utenlandsk TV, film og video fra Norge. Verktøyet er den beste måten å strømme video, se Netflix og utenlandsk TV som ellers er sperret i Norge.     Strømme utenlandsk TV er enkelt. Se Netflix filmene som er forbehold USA og Storbritania og se sport som normalt er sperret for nordmenn.     En oppkobling til Hide.Me VPN sikrer forbindelsen din og hjelper deg å omgå ISP-begrensninger slik at du kan se mange flere kanaler og stasjoner.   Les mer om Hide.Me her   Bruk for å få tilgang til nesten en hvilken som helst videostreamingstjeneste, TV stasjon, Netflix filkmatalogen i USA, Storbritania og Canada og mye mer.     Gjør slik for å strømme utenlandsk TV Internett-leverandøren din (ISP) kan begrense dine online aktiviteter ved å analysere dataoverføringen og hindre deg fra å strømme utenlandsk TV. Omgå ISP-begrensninger med disse enkle trinnene:     1. Koble deg til… Les mer