Kortversjon

Hvordan se Norsk TV utlandet NRK, TV2, TVNorge

Kortversjon: Hvordan se Norsk TV i utlandet

For å se Norsk TV i utlandet trenger du et abonnement på tjenesten IPVanish.

Bestillingskjema med 20% rabatt finner du her

 

Med enkle grep får du samme TV tilbud som hjemme uansett hvor du er i verden du befinner deg. Enten du vil sette på barneTV før leggetid, få med deg fotball eller annen sport. Følg med på favoritt seriene som om du var hjemme. Få alle tipsene om hvordan se Norsk TV utlandet NRK, TV2, TVNorge og alle andre kanaler.

A.
Opprett et abonnement hos IPVanish. Bruk rabattkoden SAVE20NOW og få 20% avslag.

  Bestill et IPVanish abonnement med 20% avslag her

 

 

 

B.
Installer gratis programmet du får av IPVanish.

  Hent gratisprogrammet fra IPVanish her

 

 

 

C.
Bruk IPVanish programmet til å koble deg til en IPVanish server i Norge. Slik får du Norsk IP addresse. Fremgangsmåten på en Windows maskin er beskrevet i denne videoen.

 

 

 

D.
Gå til NRK.no eller TV2 Sumo på din Windows eller MAC. Har du nettbrett eller mobil bruker du NRK appen eller TV2 Sumo appen. Du kan nå se NRK og TV2 som om du var i Norge. Tilsvarende fremgangsmåte for alle andre TV tjenester i Norge.

 

 

 

E.
Noe som ikke virker slik du ønsker? IPVanish har en fantastisk dyktig stab med brukerstøtte teknikere. Du får hjelp i løpet av få timer. Hjelpen er selvfølgelig gratis.

  Få hjelp av en IPVanish tekniker

 

 

 

 

Norsk tv utlandet NRK, TV2, TVNorge

 

Norsk tv utlandet NRK, TV2, TVNorge

Et abonnement på VPN eller proxy tjenester gir deg Norsk tv utlandet NRK, TV2, TVNorge med samme innholdet som om du var i Norge. Det er enkelt å få tilgang til norsk TV i utlandet. Denne fremgangsmåten gir deg tilgang til  TVNorge, Max, Vox, Viasat, HBO Nordic, Netflix og Viaplay for å nevne noen av de omlag 400 kanalene du kan se på med bruk av VPN og proxy.

Enkel fremgangsmåte for å se Norsk tv utlandet NRK, TV2, TVNorge

  • Gå til VPN leverandørens hjemmeside og kjøp et abonnement
  • Installer leverandørens programvare
  • Koble deg til en server i Norge
  • Se på TV som om du var i Norge.

Fremgangsmåten er den samme enten du bruker Windows, Mac, iPhone, iPad, nettbrett eller mobil.

Se kanaler i USA og England som en bonus

I tillegg til å se alle Norske TV sendinger kan du også se andre lands sendinger som ellers er sperret for Norge. Koble deg til en basestasjon i USA og se amerikansk Netflix. Da får du tilgang til et filmutvalg som er omlag tre ganger større enn den Norske Netflix versjonen. Du kan også se kanaler er som ellers kun er tilgjengelig for amerikanere som oppholder seg i USA slik som NBC, Hulu og mange fler.

Prøv å koble deg til en VPN server i England slik at du får Engelsk IP adresse. Nå kan du se BBC, ITV og alle andre Britiske TV kanaler.

Få bildet opp i stort på TV

Du er ikke begrenset til å se fjernsyn på laptop, telefon og nettbrett. Du kan lett flytte bildet over på den store TV ruten. Koble en HDMI kabel mellom TV og enheten. På nyere PC trenger du kun en HDMI kabel. På eldre maskiner, mobil og nettbrett trenger du en adapter eller overgang.

 

  Mer info om adaptere, kabler og overganger

 

Bruk VPN når du laster ned apper til nettbrett og mobil

For å se NRK, TV2 og andre kanaler i utlandet trenger du appen til NRK og TV2 installert på din mobil og nettbrett. Disse appene kan være sperret slik at ikke får tilgang. Slik kan du gå rundt denne sperringen.

  • Kontroller at du er koblet til den Norske app butikken i Google Play eller iTunes. Eventuelt logg ut av den gjeldende app butikken. Logg deretter inn i den Norske app butikken til henholdsvis Apple eller Google.
  • Start VPN programmet og koble deg til en server i Norge slik at du har en Norsk IP-adresse.
  • Du kan nå finne og installere apper slik som NRK og TV2.

 

 

 

 

Filed Under: Geoblokkering