Kortversjon

Hvordan se Norsk TV utlandet NRK, TV2, TVNorge

Hvordan se Norsk TV utlandet NRK, TV2, TVNorge.

Med enkle grep får du samme TV tilbud som hjemme uansett hvor du er i verden du befinner deg. Enten du vil sette på barneTV før leggetid, få med deg fotball eller annen sport. Følg med på favoritt seriene som om du var hjemme. Få alle tipsene om hvordan se Norsk TV utlandet NRK, TV2, TVNorge og alle andre kanaler.

EU sier nei til geo-blokkering av film og TV

2017 innfører EU lovverk som forbyr geoblokkering

Alle EU-borgere skal ha tilgang til det samme nett TV tilbudet uansett hvilket EU-land de oppholder seg i. Dette kan bli konsekvensen av den nye loven som EU arbeider med å få på plass. Det betyr slutt på Geoblokkering. Det gjenstår å se hvordan den nye loven vil virke inn på EØS landet Norge.

Nett TV i utlandet uten sperrer. Du får NRK, TV2 Sumo og TVNorge

TV2 er ikke tilgjengelig! Dette programmet er av rettighetsmessige årsaker kun tilgjengelig i Norge. Har du spørsmål, kontakt brukerstøtte.

Hvordan se norsk fjernsyn uten begrensninger når du er i utlandet. Du kan med noen enkle grep omgå sperrene og begrensningene som NRK, TV2 og Sumo har lagt inn på visning av fjernsyn i utlandet.

FAQ – Ofte Stilte Spørsmål

Noe du lurer på eller trenger mer info om? Send TBT et spørsmål her Vi svarer deg på e-post. SPØRSMÅL Kan dere fortelle meg om jeg  kan bruke den ip adressen jeg får fra dere på flere PC, mobil, nettbrett, apple TV mm.? SVAR 1 Dersom du kobler deg til IPVanish med en router kan [...]

Kodi mediasenter fra en femtilapp

En Raspberry Pi PC koster fra en femtilapp. Du kan installere Kodi og få et fullverdig mediasenter til noen få hundrelapper med en Raspberry Pi.   Vær klar over at det er mange utgaver av Raspberry Pi. Model 3 er den som har kraftigst prosessor og innebygd WiFi. Model 2 fungerer også helt utmerket med. [...]

Kodi TV fjernkontroll

Kodi TV fjernkontroll

Kodi + VPN = must

KOd

Kodi TV fjernkontroll

Norske TV med Kodi hjemmekino program

Norske TV med Kodi

Kodi XBMC hjemmekino program

Kodi Kodi XBMC hjemmekino program er gratis. Sammen med et VPN abonnement har du tilgang til uante mengder filmer, streaming tjenester og TV kanaler. Alt fra ett og samme program. Nå er det slutt på å zappe mellom forskjellige programmer for å se ulike TV kanaler eller film streaming tjenester. Du får tilgang til all [...]

Se Norsk TV utlandet DD-WRT router

Norsk TV utlandet DD-WRT router

Kampanje rabatt kode prisavslag på VPN tjenester

Kupongkoder som gir deg store avslag på VPN abonnement

Leverandørene av tjenester for å se Norsk TV i utlandet har stadig rabattkoder og kupong koder som gir deg lavere pris. Rabattkoder og kupongkoder som gir deg prisavslag på tjenestene du trenger for å se Norsk TV i utlandet. Se utenlandsk TV til redusert pris med disse kupong kodene. Bruk disse kupongene for å se fotball på utenlandsk TV til redusert pris.