Saken har annonselenker som gir TBT.no AS inntekter uten at det blir dyrere for deg.

TV

Hvordan se NRK og TV2 i USA

Å se NRK og TV2 i USA uten feilmeldinger, blokkeringer og begrensninger er ingen sak. Alt du trenger er et billig abonnement på StrongVPN tjenesten. Så kan du se alle norske programmer, filmer og tjenester som om du er i Norge.

 

Bruk rabattkoden TAKEOFF20 i kupong kode feltet i bestillingskjemaet så får du 20% avslag.

 

NRK og TV2 i USA er som standard blokkert med en geosperre. Med et enkelt og rimelig grep kan du gå rundt den geografiske sperren. Det er helt lovelig å skaffe seg en Norsk IP addresse når du er i USA. Med Norsk IP addresse kan du helt lovelig få samme TV tilbudet mens du er i USA som når du er hjemme i Norge. Start nå med å besøke StrongVPN hjemmesiden her:

 

 

Innholdsfortegnelse

Besøk StrongVPN her

 

 

 

 

Hvordan se TV2 SUMO fra USA?

TV2 Sumo er kanalen med massevis av live sendinger av fotball og sport. Du trenger et billig abonnement for å se det meste av sendinger. Når du har et abonnement er det bare å kjøre på. Problemet oppstår i USA på ferie, reise og jobb. I USA er sendingene blokkert med en såkalt geo-sperre. Mange lurer på hvordan dette løses slik at man kan se TV2 Sumo fra USA.

 

 

Med StrongVPN kan du se TV2 Sumo som om du var hjemme

Den tekniske løsninger for å se norsk TV2 online fra USA er den samme som også gjelder når du vil se NRK fra USA. For å kunne se TV2 online trenger du en Norsk IP adresse. Norsk IP addresse får du gjennom å abonnere på StrongVPN. Så fort StrongVPN abonnementet er aktivt er det fritt fram for å se på det du ønsker på TV2 Sumo. Det finnes mange forskjellige tekniske løsninger for å få norsk IP adresse mens du er i USA. Den enkleste, raskeste og klart tryggeste er å bruke StrongVPN.

 

 

VPN for å se NRK og TV2 i USA

Det StrongVPN tilkobling gjør er at den kobler deg til en av StrongVPN servererne i Oslo og krypterer din Internett tilkobling. Når VPN tilkoblingen er aktiv (som er veldig enkelt) surfer du med norsk IP adresse. Nå kan du enkelt se både NRK og Norsk TV2 Sumo online. Årsaken er at de tekniske systemene til TV2 og NRK tror at du befinner deg i Norge. TBT har skrevet mye mer om hvordan du kan få norsk IP adresse på dette nettstedet. Ønsker du den korte versjonen kan vi varmt anbefale tjenesten StrongVPN som din VPN leverandør. StrongVPN fungerer veldig bra og lar deg koble deg til servere i mange land i tillegg til i Norge. Det åpner muligheter for å se mye annet på Internett i tilegg. Eksempelvis sport, fotball og gode filmer som ennå ikke er sluppet i Norge.
 

 

NRK og TV2 i USA med StrongVPN med 20% avslag

Bruk rabattkoden TAKEOFF20 i kupong kode feltet i bestillingskjemaet så får du 20% avslag.
Har du lyst til å prøve? Besøk StrongVPN, tegn et abonnement som koster noen få dollar i måneden. Tegner du abonnement for et år er det langt billigere. Last ned programvaren, koble deg til server i Norge og vips så er du klar til å se på TV2 Sumo og NRK online fra utlandet ettersom du surfer med IP adresse i Norge.

Mer info om NRK og TV2 i USA

Vil du lære mer om hvordan du omgår geosperrer helt lovlig mens du er i USA kan du ta en kikk her.

Stikkords: StrongVPN

Nylige innlegg

FAQ – Ofte Stilte Spørsmål om å se Norsk TV fra utlandet

FAQ: Kan jeg kan bruke et VPN abonnement på flere PC, mobil, nettbrett, apple TV? Les mer

VPN router er enkleste måte å se NRK i utlandet

VPN router er det beste verktøyet for å få se Norsk TV i utlandet sammen med et abonnement på VPN. Router leverandøren kan fjernstyre routeren og slik konfigurere, feilrette og eller hjelpe deg med å se Norsk TV i utlandet. Les mer

Se Norsk TV i utlandet med Google Chromecast som om du var hjemme

Google ChromeCast er en prisgunstig mediaplayer som kobles til en hvilken som helst TV. Chromecast fungerer som en mottager for å se Norsk TV mens du er i utlandet. Når du er i utlandet kobles ChromeCast til en IP adresse i Norge. Koble til en Norsk IP-address gjør du gjennom å opprette en abonnement på en VPN tjeneste. VPN abonnementet gir deg tilgang til en server i Norge. Serveren i Norge gir den en Norsk IP adresse. Med Norsk IP-adresse kan ingen stenge deg ute fra å se Norsk TV. Les mer

TV2 Sumo og NRK utlandet Apple TV

Apple har en liten svart boks som fungerer som en TV mottager. Vil du se NRK utlandet Apple TV er denne helt perfekt. Lett å reise med. Mindre enn 10 cm i kvadrat, veier noen få hundre gram og bare få centimeter tykk. Fungerer like bra på hotellrommet som i leiligheten og feriehuset. Les mer

Hvordan se Norsk TV fra utlandet. Se NRK, TV2, TVNorge som om du er i Norge

Med enkle grep får du samme TV tilbud som hjemme uansett hvor du er i verden du befinner deg. Enten du vil sette på barneTV før leggetid, få med deg fotball eller annen sport. Følg med på favoritt seriene som om du var hjemme. Få alle tipsene om hvordan se Norsk TV utlandet NRK, TV2, TVNorge og alle andre kanaler. Les mer