Kortversjon

Hvordan se OL i Pyeongchang på Norsk fra utlandet. Vinter-OL for alle.

Du kan enkelt se OL i Pyeongchang på Norsk gjennom bruk av et billig IPVanish abonnement. Se vinter-OL uansett hvor du befinner deg i verden. Den gode nyheter er at Eurosport på TVNorge sender hele OL gratis på nettet. Alt du behøver å gjøre er å gå til https://no.eurosportplayer.com og opprette et gratis abonnement.

Se OL i Pyeongchang på Norsk med norske utøvere og norske komentatorer. Se vinter-OL fra utlandet.

I utgangspunktet sperret for alle som befinner seg utenfor Norge, men ….

Du trenger en Norsk addresse for å få se Vinter OL fra utlandet. For å omgå blokkeringen bruker du et abonnement på tjenesten IPVanish.

  Bestill et IPVanish abonnement med 20% avslag her

 

 

Se OL i Pyeongchang på Norsk med IPVanish

Etter at du har kjøpt IPVanish abonnementet gjør du slik:

  • Start IPVanish programmet. Velg en server i Norge.
  • Når det lyser grønt med teksten «Connected» har du fått Norsk addresse.
  • Se OL i Pyeongchang på Norsk som om du fysisk hadde vært i Norge med gratis appen EuroSportPlayer.

 

 

Nyttig å vite om IPVanish

  • Når du har betalt for IPVanish abonnementet får du programvare som gjør det mulig å få en addresse i Norge.
  • IPVanish har pengene tilbake garanti. Får du det ikke til å virke, så får du pengene tilbake. Det koster deg ikke et øre. No cure, no pay.
  • IPVanish har fantastisk god brukerstøtte inkludert i abonnementet. Koster ikke noe ekstra. Derfor er det en sjeldenhet at du ikke får se TV som du ønsker.
  • Er du villig til å betale kan TBT.no AS gi deg brukerstøtte gjennom at vi ser skjermen på Windows eller Mac mens vi snakker sammen i mobil. Slik kan vi guide deg til du får se TV.

 

Med IPVanish kan du se OL i Pyeongchang som om du var i Norge. Se vinter-OL fra utlandet.

 

 

Se OL i Pyeongchang på Norsk med IPVanish og Android nettbrett eller mobil

Etter at du har installert og aktivert IPVanish og Eurosportplayer vil Eurosportplayer bruke GPS modulen på nettbrettet eller mobilen til å sjekke om du virkelig er i Norge. Er du utenfor Norge, får du ikke se OL i Pyeongchang på Norsk likevel.

Du omgår sperren med programmet «Fake GPS Pro» eller tilsvarende program.

  • Aktiver appen som «mock location app». Valget finner du under «Developer settings», «Settings», «Additional settings» og «Developer options».
  • Trykk på «Select Mock Location App».  Velg «Fake GPS Pro». På norsk er det «Instillinger», «Flere innstillinger», «Utvikleralternativer» og til slutt «Select Mock Location App».
  • Velg et sted i Norge på kartet til «Fake GPS Pro».  Når alt er på plass det står «Fake GPS Running» eller et ikon på skjermen som viser det samme.

 

 

Se vinter-OL med Apple TV

Se vinter-OL med IPVanish på Apple TV, Chromecast og andre mediespiller

 

I appstore for 4. generasjon Apple TV finner du EuroSportPlayer. For å få den riktig store opplevelsen kan du se vinter-OL med Apple TV, ChromeCast eller tilsvarende mediespiller. Da trenger du en router som kobler seg til IPVanish. Fordelen med disse routerne er at du kobler dem til nettet. Deretter vil leverandøren hjelpe deg å koble routeren til IPVanish. Oppstår det problemer fjernstyrer leverandøren routeren og retter problemet. Har du en router med innebygget IPVanish trenger du ikke å installere programmet IPVanish på din Windows, MAC, Android eller IOS enhet. Når du kobler deg til nett er du allerede påkoblet IPVanish. En smart løsning er å beholde din eksisterende router og ha IPVanish routeren som en sekundær router. Da bruker den ordinære routeren til vanlig surfing og IPVanish routeren når du skal se vinter-OL.

 

  Les mer om IPVanish routere med brukerstøtte via fjernstyring fra Flash Routers

 

  Les mer om IPVanish routere med brukerstøtte via fjernstyring fra Sabai Technology