Kortversjon

En VPN router TV utlandet gir deg enklest NRK tilgang

Velger du Google Chrome eller en annen mediaspiller som ikke støtter VPN og smart DNS tjenester er VPN router TV utlandet løsningen. En spesialisert VPN router kan ha mange fordeler framfor å bruke VPN eller smart DNS tjensterer konfigurert på den enkelte iPhone, iPad, Apple TV, Mac og Windows.

Spar tid, arbeid og ergelse med VPN router TV utlandet

Med en router benyttes mobil, nettbrett og PC som om du var hjemme i Norge. VPN, proxy og smart DNS tjenesten styres sentralisert gjennom routeren. Er dere mange brukere av nettet vil denne løsningen spare deg for mye arbeid. Det er mye enklere og raskere å konfigurere og vedlikeholde en router enn kanskje fem eller ti enheter. Kjøper du en spesialisert VPN router er fjernstyrt brukerstøtte over Internett inkludert. Da sparer du deg for mye av avrbeidet med konfigurasjon, vedlikehold og drifting. Skulle noe bli feil har du et kontaktpunkt som hjelper deg. De kan ofte rette feilen gjennom å fjernstyre routeren over Internett.

  Les mer om spesialbygde VPN routere med brukerstøtte via fjernstyring fra Flash Routers

 

  Les mer om spesialbygde VPN routere med brukerstøtte via fjernstyring fra Sabai Technology

Kort video om VPN

Ta en kikk på denne korte og informative videoen som forteller om fortrinnene med å velge en VPN router i stedet for å konfigurere mobil, nettbrett, PC, Apple TV, ChromeCast og smart TV hver for seg. Med denne løsningen bruker du dine enheter som om du var i Norge.

 

Koble Google ChromCast til Norsk IP

Her finner du en guide med mye nyttig informasjon om hvordan du bruker Google ChromeCast sammen med en dedikert VPN router.

  Se hvordan du bruker Google ChromeCast til å se Norsk TV

 

En dedikert VPN router TV utlandet har mange bonus funksjoner

Med en VPN router TV utlandet får du mange frynsegoder som sparer deg for tid, arbeid og fjerner behover for å sette deg inn i nye systemer. Om du velger en dedikert VPN router får du med brukerstøtte og tre måneder abonnemenet på tjenesten IPVanish inkludert sammen med routeren. Det viktigste fortrinnet er at leverandøren fjernstyrer din router over nettet og konfigurerer den ferdig for deg. Videre gir leverandøren deg hjelp med oppgradering når det kommer ny router software og feilretter eventuelle problemer som måtte oppstå. En dedikert VPN router koster noen kroner ekstra, men gir deg så mye mer. Her er noen av fortrinnene med en dedikert router:

  • All Internett trafikk er kryptert frem til Norge. I noen land kan det være gunstig.
  • Din IP adresse kan ikke spores. Det sikrer deg anonymitet.
  • Det ser ut som om du befinner deg i Norge når du besøker tjenester og nettsteder.
  • Alle enheter som smart TV, Apple TV, ChromeCast, mobil, nettbrett og PC fungerer som om de var i Norge. Ikke noe software som må installeres på enhetene. Ikke noen konfigurasjon som må utføres på enhetene.
  • Du kan abonnere på brukerstøtte. Når noe går galt logger en tekniker seg på din VPN router og retter feilen. Mindre arbeid for deg. Mindre å sette seg inn i.
  • Du bestiller en ferdig konfigurert VPN router. Eventuelt også sammen med en ferdig konfigurert Apple TV eller Google Chrome. Bare å plugg i kontakten så fungerer det.

 

Oversikt over DD-WRT routere

Routere med operativsystemet DD-WRT er spesielt tilpasset VPN. Det betyr at du enklere kan se Norsk TV i utlandet. DD-WRT routere er kraftigere og raskere enn tilsvarende routere med annen software. Dessuten er DD-WRT routere mer brukervennlig når skal koble opp VPN.

  Les mer om routere med DD-WRT operativsysemet

 

Budsjett vennlig VPN router

Om du ikke vil legge så mye midler og tid ned i en dedikert router finner du en liste med budsjett vennlige alternativ her.

  Liste med budsjett vennlig VPN router