Kortversjon

TV2 Sumo og NRK utlandet Apple TV

Apple selger en liten svart boks som fungerer som en TV mottager. Vil du se NRK utlandet Apple TV er denne helt perfekt. Lett å reise med. Mindre enn 10 cm i kvadrat, veier noen få hundre gram og er bare få centimeter tykk. Fungerer like bra på hotellrommet som i leiligheten og feriehuset til å se TV2 Sumo.


TV2 Sumo og NRK utlandet Apple TV. Apple TV er liten og tar liten plass i kofferten.

På iPhone, iPad, Mac, Windows, mobil og lesebrett installerer vi VPN programvare på enheten. Det finnes ikke VPN klienter for Apple TV. Derfor bruker vi andre løsninger. Du kan velge mellom to alternativer.

  • Smart DNS ( anbefalt)
  • Router
  Mer om hvordan du bruker router for å se Norsk TV

For de fleste er en smart DNS løsning det greieste å bruke. Grunnen er at smart DNS er enkel å sette opp og endre. Dersom du ikke får dette til å virke er løsningen å bruke samme fremgangsmåte som for Google ChromeCast. Det er å sette opp en VPN router.

  Lest om hvordan du setter opp en VPN router

TV2 Sumo og NRK utlandet Apple TV er enkelt

Slik bruker du smart DNS for å se TV2 Sumo og NRK

Første trinn er å tegne et abonnement på en smart DNS tjeneste. Det Danske selskapet UnLocator har et 7 dagers gratis prøve abonnement. Det kreves ikke engang at du legger inn kredittkort hos UnLocator for å teste ut tjenesten i en uke. Det andre alternativet er veteranen i bransjen som heter OverPlay. Dette selskapet har en del tilleggstjenester som UnLocator mangler. Prisen etter 7 dager er den samme hos begge leverandører.  Får du ikke ønsket resultat med den ene leverandøren, prøv den andre.

  Mer om den Danske leverandøren UnLocator

 

  Mer om OverPlay, veteranen i bransjen

Bredbåndsleverandører som blokkerer for smart DNS

Det er ikke uvanlig at hoteller blokkerer for smart DNS tjenester. Løsningen er å kombinere tjenesten med VPN. UnLocator har en innovativ VPN løsning som fungerer med Apple TV.

 

TV og filmtilbydere som blokker VPN og smart DNS

Selskaper som Netflix og BBC blokkerer i perioder for tjenester fra UnLocator eller OverPlay. Skjer dette, er det bare å bytte til en annen leverandør. Eksempelvis fra UnLocator til OverPlay eller motsatt. Selskaper som Netflix og BBC klarer ikke å blokkere alle hele tiden.

 

Dagens pris på Apple TV

Se NRK utlandet Apple TV er et av de beste valgene. Den selges til mange forskjellige priser. Her finner du dagens pris hos noen av de største leverandørene:

 

  Dagens pris på Apple TV hos BHPhotoVideo

 

  Dagens pris på Apple TV hos eBay USA

 

  Dagens pris på Apple TV hos eBay England

 

  Dagens pris på Apple TV hos Cdon.no

 

  Dagens pris på Apple TV hos Deal.no

 

  Dagens pris på Apple TV hos DustinHome.no

 

  Dagens pris på Apple TV hos TeknikMagasinet

 

Veggfeste, fjernkontroll og annet tilbehør til Apple TV

Det finnes mye nyttig tilbehør til Apple TV. Om du vil montere Apple TV på veggen over, under eller bak TV. Du finner også fjernkontroller og tilbehør til fjernkontroll. Det er mye enklere å bruke Apple TV sammen med et trådløst tastatur. Her finner du en del Apple TV tilbehør

  Dagens pris på Apple TV tilbehør hos DX.com

 

  Apple TV BlueTooth tastatur hos Mini In The Box

 

  Apple TV tilbehør fra Light In The Box

 

HDMI kabel til Apple TV

Apple TV leveres uten HDMI kabel. Bestiller du en Apple TV er det smart å samtidig bestille en HDMI kabel. Her finner du dagens pris på HDMI kabler:

  Sjekk dagens priser på HDMI kabler