Om TBT

Gode grunner for å velge TBT som din leverandør

Erfaring

Vi har arbeidet på heltid med Internett tjenester siden juli 1995. TBT har opparbeidet omfattende erfaring og kunnskap som kommer deg til gode. Vi arbeider både med Windows og Linux maskiner. Med TBT sin infrastrukturen får du dekket nær sagt ethvert behov du måtte ha i tilknytning til serverhosting, colocation, serverhousing, dedikerte servere, VPS servere, VPS cloud, e-post, SPAM filtrering, virusbeskyttelse, lagringsplass for nettsider og domenenavn.

Support og brukerstøtte

Vi svarer på alle dine henvendelser slik at du forstår. Vi svarer på Norsk og løser dine utfordringer og problemer. Det er viktig at du er trygg på at din e-post og nettsider fungerer. Feil og problemer blir løst gjennom menneskelig kontakt. Fornøyde kunder er vår beste reklame

Lave priser

Vi har ingen finansielle forpliktelser. TBT er et aksjeselskap som ble etablert i juni 1990. TBT har arbeidet på heltid med Internett siden 1995. Dermed har vi dokumentert at vi mester både oppgangstider og vanskelige tider. Vi gir deg markedets laveste priser på kvalitetstjenester nettopp fordi vi har lave kostnader, ingen forpliktelser og lang fartstid. Du får lavpris produkter av høy kvalitet i et marked preget av sterk internasjonal konkurranse. Våre tjenester er enkle å bruke, effektive, rimelige og konkurransedyktige i et av verdens mest globaliserte og konkurranseutsatte markeder.

Sikkerhet

TBT har et trygt, sikkert og stabilt driftsmiljø for Internett servere hvor alle variabler og faktorer er kontrollert og overvåket døgnkontinuerlig. Feil og sikkerhetstrusler varsles gjennom flere uavhengige systemer. Dermed kan feilretting iverksettes umiddelbart. Kritiske systemer er sikret med reserveløsninger og redundans.

Ta gjerne kontakt. Vi hjelper deg raskt og rimelig

Våre kunder

Her er det mulig for hvem-som-helst å opprette domenenavn, hjemmesider, nettbutikk og nær sagt en hvilken som helst Internett basert tjeneste. Med gjennomprøvde og anerkjente verktøy, løsninger og systemer fra markedsledende leverandørene innen hvert enkelt fagområde kan både helt nye brukere såvel som erfarne profesjonelle håndtverkere opprette tidsmessige og tiltalende nettløsninger. Med tjenester fra TBT får du optimal ytelse fra dine nettsider, e-post tjenester og domene navn.T

TBT selger abonnement på tjenestene colocation, serverhosting, serverhousing, serverhotell, dedikert server, VPS server, Cloud VPS, VMware VPS, Amazon AWS S3, domeneregistrering, webhotell, e-post, SPAM fjerning, streaming av multimedia video og lyd. Våre kunder er privatpersoner, organisasjoner, offentlig virksomhet, små- og mellomstore bedrifter som krever komplette og kostnadseffektive internettløsninger. Vi leverer tjenester til privatpersoner, firmaer, organisasjoner og offentlige etater. TBT gir deg relevante, skalerbare og standardiserte tjenester med god brukervennlighet, personlig service og lave priser.

Lang fartstid

TBT er NORID / Uninett akkreditert registrar for .NO domener siden 1998. Vi registrerer i toppnivådomenenavn over store deler av verden. TBT ble stiftet 20. Juni 1990 og startet med produksjon på Internett i juli 1995. Vi er blant de norske Internettbedriftene med lengst fartstid. Selskapet har norsk eier som også er ansatt i selskapet. TBT har et høyt teknisk kompetansenivå og yter profesjonell og personli brukerstøtte.

Du bør være blant de 10 øverste resultatene på Google

Når noen søker etter de varene eller tjenestene du selger bør dine nettsider være blant de 10 øverste resultatene på søkemotorer som Google, Yahaoo Bing (Microsoft), Kvasir, Startsiden.no og tilsvarende søke nettsteder. Dine nettløsninger bør gjerne okkuperer flere av søkeresultatene på den første resultatsiden hos alle viktige søkemotorer. Videre bør foto og video fra dine nettsider være blant de bildene og videoene som vises på den første siden på Google, Yahoo og Bing fotosøk og videosøk. Mer enn 30% av de besøkende til dine nettsider kommer fra fotosøk og videosøk. Derfor er det helt avgjørende at du har gode fotografier og god video på dine nettsider. Videre er det avgjørende at din video og dine fotografier er indeksert hos alle de store bedriftene som som leverer søkeresultater slik som Google, Yahoo, Bing (Microsoft) og mange, mange flere. Dette fagfeltet bærer navnet søkemotor optimalisering og søkemotor markedsføring. I TBT har vi mer enn 10 års erfaring med søkemotor optimalisering – SEO -. Vi kjenner mange av teknikkene, prinsippene og konseptene som brukes for å optimalisere din rangering på søkemotorene. Vi kan fortelle deg når du bør bruke SEO for å øke salget og når du IKKE bør bruke tid og penger på dette. SEO og organisk søkemotor markedsføring er et omfattende fag som avhenger av et stort antall elementer og variabler. Ta kontakt med TBT slik at vi kan gi deg råd og hjelpe deg i gang med få bedre plassering på de viktigste søkemotorene.

Produksjon av nettsted på FaceBook

Nå behøver ikke dine kunder forlate sin FaceBook for å handle i din nettbutikk, besøke din sider eller poste melding til deg. Du får en total løsning som er integrert i FaceBook. Den inneholder tilsvarende funksjonalitet som du har på et ordinært nettsted. Et eksempel på et slikt FaceBook nettsted som vi har laget finner du her:  http://FaceBook.com/BunadForMenn

Fleksible, langsiktige og fokuserte

Vi raskt kan imøtekomme og omstille oss etter dine behov og ønsker. En stor del av våre kunder er små bedrifter. At vi selv er en liten bedrift gjør at vi lettere forstår og kan finne en god løsning som dekker dine behov innenfor rammen av dine budsjetter. Et annet stort fortrinn med å velge TBT som din partner er at vi baserer vårt arbeide på anerkjente Open Source løsninger som eksempelvis WordPress, Joomla, Drupal, Mambo, phpBB, DotNetNuke med flere. Skulle TBT falle fra er det alltid tusenvis av ivrige og dyktige håndverkere i inn- og utland som står i kø for å overta etter oss. Du har kort sagt mye å vinne på å velge TBT som din samarbeidspartner.

Microsoft Exchange Server epost løsning

TBT har gjennomgått omfattende prøver og tester i regi av Google. Dette har kvalifisert TBT til tittelen Google Apps Authorized Reseller fra juli 2010. TBT har omfattende erfaring og kunnskaper med migrering og flytting av epost oppsett og epost til Google Apps Business. Videre har TBT tilgang til brukerstøtte ressurser som er forbeholdt Authorized Resellers. Du får samme tjenestene og ofte bedre ytelse til en brøkdel av prisen. For din bedrift er det MYE penger å spare på å skifte løsning for epost !