sikkerhet

Med 2-trinns bekreftelse beskytter du kontoen din med både passordet og telefonen din. Se for deg at du mister tilgangen til kontoen din og alt som er lagret i den. Når en skurk stjeler passordet ditt, kan vedkommende låse deg ute fra kontoen din og dermed gå gjennom – eller til og med slette – alle e-postene, kontaktene, bildene dine osv.
Skurken kan utgi seg for å være deg og sende e-poster med uheldig eller skadelig innhold til kontaktene dine. Skurken kan bruke kontoen din for å tilbakestille passordene dine for andre kontoer (bank, shopping osv.)